• Gratis verzending vanaf 85 euro
  • Levertijd +/- 7 werkdagen
  • Vaste verzenddagen woensdag en zaterdag

TABLE SETTING

TAKE A SEAT FOR YOUR CULINARY RETREAT

Wil jij een feestje organiseren met een hoog Pinterest gehalte? Een mooie tafel met prachtige details hoort daar zeker bij. 

Heb jij geen inspiratie of niet voldoende servies in huis? Geen probleem, wij komen jouw tafel met plezier aankleden voor feestjes tot 24 personen.

Wij zorgen voor tafelkleden, servetten, decoraties zoals kaarsen en bloemetjes, borden, glazen en bestek. Enkel een tafel en stoelen dien je zelf te voorzien.  

 

We werken met verschillende kleurenthema's in ons assortiment. Mintgroen of blushy pink/roest

Op de foto's kan je enkele voorbeelden zien die we reeds hebben verzorgd. 

 

Er wordt een totaalprijs aangerekend van 300 € (inclusief 50 euro waarborg en verplaatsing indien niet meer dan 50km verwijderd van Aartselaar))

 

Er zal telkens een inventaris van het gebruikte materiaal op voorhand overlopen worden en dient ondertekend te worden voor gebruik. 

Bij ophalen/terugbrengen van het materiaal zal de inventaris terug overlopen worden en terug ondertekend worden.

 Bij schade aan het verhuurde materiaal of niet proper gemaakt materiaal zal de waarborg niet terugbetaald worden.

 

Er zal op voorhand een moment afgesproken wanneer ik de tafel aan huis kom versieren (dag voordien of afhankelijk van startuur feest de dag zelf)

 

Het materiaal dient dag nadien terugbezorgd te worden voor 17u (in overleg te bespreken hoe dit zal gebeuren: brengen of ophalen door mijzelf). Op dat moment zal het materiaal gecontroleerd worden of het in goede staat is.