• Gratis verzending vanaf 85 euro
  • Levertijd +/- 7 werkdagen
  • Vaste verzenddagen woensdag en zaterdag

KAARTJES OP MAAT

Bij Studio Coconelle ontwerpen we ook kaartjes op maat voor al jouw speciale gelegenheden.

Stuur ons een mailtje voor extra info.

Wij leveren het ontwerp van de collectiekaartjes af in pdf bestand met jullie aangepaste gegevens. Zo kan je met dit bestand contact opnemen met een drukker naar keuze om jullie kaartjes te drukken. 

Hieronder vind je alle informatie omtrent jullie zoektocht naar het geboortekaartje of de huwelijksuitnodiging van jullie dromen...

 

Kaartjes kiezen…

Jullie kaartje kan volledig op maat gemaakt worden of je kan je laten inspireren door een bestaand ontwerp uit de collectie en dit laten aanpassen naar jullie persoonlijke wensen.​

Wanneer starten we best met het ontwerpproces? 

Rond 20 weken zwangerschap en enkele maanden voor de huwelijksdatum kunnen we starten met het ontwerp op maat. ​Ik ontvang dan graag de teksten voor op de kaarten en werk zo een eerste digitale proef van de kaart uit.

Afhankelijk van de planning duurt dit ongeveer 2 weken.

 

Er zijn twee opties mogelijk…

Formule 1: aankoop ontwerp

Ik ontwerp een kaartje voor je en het drukwerk regel je zelf bij een drukker naar keuze.

​Je ontvangt alle bronbestanden zodat jullie drukker de laatste aanpassingen van het kaartje bij de geboorte zelf kan doen.

Prijs: 175 euro (voor volledig nieuw ontwerp) en 75 euro (voor kaartje uit de collectie)

In deze prijs zitten maximum 3 aanpassingsrondes inbegrepen. Extra aanpassingen zijn mogelijk, aan een meerprijs van 10 euro per aanpassingsronde.

 

Formule 2: aankoop ontwerp + drukwerk bij drukker waar wij mee samen werken

Ik ontwerp een kaartje voor jou en laat de kaartjes drukken bij de drukker waar ik mee samenwerk op basis van de aangeleverde offerte die opgesteld werd door deze drukker.

Prijs (ontwerp + laten drukken bij onze drukker): 175 euro (voor volledig nieuw ontwerp) en 75 euro (voor kaartje uit de collectie) + prijs drukwerk indien er gekozen wordt om met onze drukker samen te werken.

In deze prijs zitten maximum 3 aanpassingsrondes inbegrepen. Extra aanpassingen zijn mogelijk, aan een meerprijs van 10 euro per aanpassingsronde.

 

Prijs voor foliedruk (goud -zilver - koper) of letterpress ontvang je via een offerte op maat

De prijs voor foliedruk hangt af van het formaat van de foliedruk. Enkel een naam op de voorzijde in foliedruk geeft een meerprijs van +/- 148€ bovenop de ontwerpkost en drukkost.

Let wel: Bij deze druktechniek geldt een langere productietermijn dan bij gewone digitale druk en zal het enkele dagen in beslag nemen alvorens je het kaartje ontvangt.

 

Extra opties:

- Afgeronde hoeken zijn mogelijk (mits extra opstartkost)

- labeltjes, stickers en doosjes (vb. kubus 4x4cm) kunnen ook gedrukt worden in dezelfde stijl als het geboortekaartje (prijzen op te vragen bij de drukker)

- er zit telkens 1 proefdruk in de prijs inbegrepen

 

Proficiat,  jullie baby’tje  is geboren!

De geboorte van jullie kindje kan doorgegeven worden via studiococonelle@yahoo.com of via een sms/whatsapp op het nummer 0484/71.94.08. Gelieve gewicht, lengte en geboortedatum te vermelden.

Je ontvangt een bevestiging van het definitieve kaartje via mail. Na goedkeuring hiervan sturen we het kaartje door naar de drukker.

Indien de goedkeuring van het kaartje voor 10u, kunnen de kaartjes vaak dezelfde werkdag worden gedrukt. Let wel: Onze drukker werkt niet in het weekend en op feestdagen. De geboorte kan je wel reeds doorgeven in het weekend zodat de kaartjes zo snel mogelijk kunnen gedrukt worden na het weekend/feestdag.

 

Kaartjes afhalen

Zodra de kaartjes klaar zijn, kunnen deze afgehaald worden bij mij thuis.

Verzenden van de kaartjes kan ook. Bpost zorgt dan voor de verzending van de kaartjes. Het verzendadres dien je op voorhand door te geven. Kies een adres waar zeker iemand aanwezig is of laat leveren in een postpunt. Verzendkosten zijn niet mee inbegrepen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerde of vertraagde bezorging.

 

De op maat gemaakte kaartjes kunnen ook besteld worden door andere klanten. 
Ook kunnen bepaalde onderdelen van jouw kaartje verwerkt worden in nieuwe ontwerpen. Indien je volledige exclusiviteit wenst, is de ontwerpkost 225 euro en zal jullie kaartje niet gebruikt worden voor andere kaartjes.

Studio Coconelle maakt geen kaarten na van andere websites. Je mag altijd wel voorbeelden meesturen ter verduidelijking van wat jullie leuk vinden, maar ik zorg ervoor dat jullie altijd een eigen ontwerp op maat ontvangen.